نظافت یکی از مهمترین اصولی هست که در هر کارگاه شیرینی پزی و خانگی باید ملزم به رعایت آن باشند نکته ای که به دوستان امروز توصیه میکنم درطول عمر دستگاه بسیارمهم هست و آن نکته ی مهم این هست
درنظافت و شستشوی دستگاه هرگز آب با فشار را مستقیم روی میکسر نگیرید دلیلش هم این هست که در قسمت بالایی میکسر قسمتی مادر هست که تشکیل شده از بلبرینگ .چرخ دنده.میل محور. اجزای تشکیل دهنده ی سیستم میکسرهست که منبع روان کننده ی این اجزاء را مایع و اسکازین تشکیل داده و داخل شدن آب و مخلوط شدن با مایع واسکازین باعث پایین آوردن غلظت شده وبا فشار آوردن روی دستگاه به مرورزمان باعث جام کردن دستگاه و ازبین رفتن قطعه ها میشود
پس توصیه ی ما این است که موقع نظافت میکسر کهنه ای را خیس کرده و روی میکسر کشیده.