سبد خرید
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

24428831021

با ما در تماس باشـید

4 ویژگی حیاتی یک کافه نان موفق

زمان مطالعه2 دقیقه

تاریخ انتشار : 22 دی 1400تعداد بازدید : 31نویسنده : دسته بندی : مجله ابزارپخت
پرینت مقالـه

می پسنـدم0

اشتراک گذاری

اندازه متن12

4 ویژگی حیاتی یک کافه نان موفق

  • شغلی پر یود با درآمد بالا

در این مقاله شما را با فاکتورهایی برای راه اندازی کافه نان آشنا میکنیم که رعایت این نکات موجب پیشرفتشغلی شما خواهد شد .

– اولین نکته مکان مناسب است

مشتریان کافه نان ها اکثرا افرادی هستند که استفاده از چنین ماکن هایی برای آنها فرهنگ سازی شده ، پس باید در انتخاب محله مورد نظر دقت کنید.

– دومین مسئله خرید تجهیزات فانتزی است

تجهیزاتی مثل فر فانتزی بخاردار ، میکسر ، خمیرگیر و یا اسپیرال و محصولاتی که بسته به حرفه ای بودن یا میزان بودجه خودتان باید در نظر بگیرید. بهترین تجهیزات قابل تغغیر هستند و باید خروجی خود را از کار مشخص کنید و بدانید چه دیدگاهی از کار خود دارید.

– خقوق کارکنان

نکته بعدی حقوق کارکنان است چرا که میدانید نان هزینه زیادی ندارد و برای راه اندازی کافه نان باید هر کارفرماکاملا تحقیق کند که چه مبلغی برای کارکنان خود در نظر بگیرد تا دچار شکست نشود.

– موضوع بدی داشتن استراتژی است

کافه نان شما باید منوی متنوعی داشته باشد تا بتوانید به همه سلایق پاسخ دهید و یکمشتری جدید را به مشتری همیشهگی تبدیل کنید و از همه مهم تر برنامه ای برای بازاریابی و پیدا کردن مشتری جدید داشته باشید.

مقایسه محصولات

0 محصول

مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول