8 اصل مهم قیمت گذاری کیک
از گذشته تا به اکنون شغل قنادی و کیک پزی یکی از محبوب ترین شغل های موجود در کل جهان بوده و البته در ایران هم محبوبیت های زیادی داشته و هم چنان هم دارد به همین دلیل هست که در بین مردم این شغل شیرین طرفداران زیادی دارد ولی باید در نظر بگیرید که اگر قرار هست به صورت حرفه ای این شغل را دنبال کنید باید بدانید اگر در ابتدای کار یک سری اصولی را که اکثر حرفه ای ها دنبال می کنند شما دقت کافی نداشته باشید خیلی سریع تلخی شکست در کسب و کار خود را باید بچشید در ادامه به ۸ عنصر کلیدی قیمت گزاری میپردازیم
1- تجهیزات
یکی از مهم ترین هزینه هایی که در هر کارگاه تولیدی انجام میشود خرید تجهیزات مورد نیاز است که مبلغ تجهیزاتی مانند فر ، میکسر ، یخچال و… در کارگاه های تولیدی کیک و شیرینی بسیار قابل توجه میباشد که باید در هزینه تمام شده محصول لحاظ شود.
2- مکان
گزینه دیگر مکان کارگاه است که چه بصورت استیجاری و یا مالکیت باشد هزینه های زیادی را در پی خواهد داشت که در هزینه محصول موثر است
3- نیرو
وقتی کارگاهی راه اندازی میشود پس از گذشت مدتی باید نیروی کمکی برای انجام امور استخدام شود و استخدام نیرو شامل هزینه دستمزد خواهد بود
4- مصرف انرژی
تجهیزات مورد استفاده در کارگاه و همچنین تنظیم دمای کارگاه و… نیازمند صرف انرژی مانند آب ، برق و گاز خواهد بود که این مصارف شامل هزینه است و این هزینه ها باید در قیمت محصول نهایی محاسبه شود.
5- شوینده ها
خیلی از ماها به این نکته توجه نمیکنیم که در طول ماه یا طول یک سال چند لیتر شوینده برای شستن ظروف و تمیز کردن کارگاه استفاده میکنیم که هزینه های این قسمت نیز قابل توجه میباشند.
6- جعبه و بسته بندی
بسته بندی و جعبه ای که محصول را در آن به مشتری اراِه میکنیم یکی دیگر از مواردی است که هزینه آن در قیمت گزاری محصول نهایی موثر است . باید تا جای ممکن سعی کنیم بسته بندی محصول علاوه بر زیبا و مناسب بدن از لحاظ کیفیت ، به لحاظ قیمت هم مناسب باشد که قیمت نهایی محصول نهایی ارزش افزوده زیادی را متحمل نشود.
7- زمان
فرض کنید که سفارش پخت یک کیک تولد به شما شده است ، زمان زیادی از شما برای تولید آن صرف خواهد شد مثلا مراحل سفارش گیری ، خرید مواد اولیه ، پخت کیک ، چانه زنی و تحویل به مشتری حدود 7 ساعت زمان نیاز دارد و این زمان مهمترین هزینه ای است که می پردازید و باید محاسبه شود