بهترین قالب سری زن شیرینی چیست ؟

بازدید: 27 بازدید
بهترین قالب سری زن شیرینی - ابزارپخت

در حرفه شیرین قنادی یکی از اساسی ترین ابزاری که در راندمان کار تاثیر بسزایی دارد، قالب های قنادی هستند. قالب های قنادی خود به چند دسته تقسیم می شوند :

  1. قالب های صنعتی (شیرینی پزی)
  2. قالب های دستی (شیرینی پذیری)
قالب سری زن شیرینی - ابزارپخت

قالب های صنعتی

به قالب هایی قالب صنعتی می گویند که در ماشین آلات مورد استفاده قرار میگیرند. که می توان برای این دسته از قالب ها به قالب های بیسکوییت، آجیلی، آلمانی زن وانواع دیگر قالب ها اشاره کرد، از طرفی همین  محصولات ذکر شده، به دسته های مختلفی تقسیم میشوند. بر فرض مثال قالب های دستگاه های آجیلی به دو نوع آلیاژ تقسیم میشوند که در اصطلاح به آنها قالب توپی گفته میشود، توپی برنجی و توپی تفلون که بیشترین کاربرد را دارا می باشد.

نصب هر کدام از این قالب های توپی مرتبط با دستگاه آجیلی زن نیز می شود. استفاده از این نوع مواد جدا از نوع دستگاه هر کدام دارای مزایا و معایبی هم میباشد که به آنها میپردازیم .

قالب توپی برنجی

اولین توپی از نوع برنجی هست که یکی از بهترین گزینه هاست برای نصب بر روی یک دستگاه آلمانی زن چرا که بخاطر حجم و وزن بالا، اصطکاک خمیر با توپی بیشتر شده و محصول با کیفیت و بدون زدگی را به بازار عرضه می کند. اما در این آلیاژ بکار برده شده یک عیب وجود دارد که اکثر قنادان با آن مواجه هستند. اولین مسئله که می توان اشاره کرد وزن سنگین توپی هست که حمل را کاری بسیار سخت کرده، دومین عیبی که می توان به آن اشاره کرد هزینه بالای این توپی هاست و از این رو، تنوع محصولات در گروی این موضوع می باشد.

 این نوع توپی ها بیشتر به کسانی توصیه میشود که در انواع محدودطرح سفارشات انبوه گرفته و کیفیت برای مشتریان حائز اهمیت می باشد.

قالب سری زن شیرینی - ابزارپخت

قالب توپی تفلون

در ادامه به نوع دوم قالب ها که عمدتا از جنس تفلون می باشد و بیشتر مورد استقبال قنادان قرار می گیرند، می پردازیم. دلیل گرایش قنادان به این نوع توپی وزن سبک جهت تعویض توپی ها و قیمت مناسب تر این نوع توپی ها نسبت به دیگر توپی ها می باشد. این امر موجب تنوع بیشتر نوع شیرینی شده است و فرصت بیشتری در اختیار تولید کننده شیرینی قرار می دهد تا شانس بهتری برای دیده شدن و سفارش محصولات پرطرفدار در این بازار پر تنوع داشته باشد.

بهترین قالب سری زن شیرینی - ابزارپخت

قالب سری زن

مبحث دیگری که به آن می پردازیم، شما را با کمترین هزینه به هدفتان یعنی تولید انبوه و تنوع محصول می رساند و آن قالب سری زن است. در قدیم در کارگاه های تولید شیرینی از قالب های تکی دستی که به اصطلاح (کاتر)گفته می شد استفاده می شد که این کار معایب زیادی به همراه داشت از جمله مواردی که به آن میتوان اشاره کرد، این بود که قنادان عزیز میبایست زمان و نیروی بیشتری را صرف تولید یک نوع شیرینی می کردند که این کار باعث پایین آوردن راندمان کاری می شد ومحدودیت سفارش را در بر می گرفت و همین امر موجب شد که طراحان صنعتی به فکر حل مشکل و بالا بردن راندمان کاری باشند و محصولی به نام سری زن تولید شود که در ادامه به نکاتی که تعیین کننده کیفیت می باشد اشاره میکنیم :

۱-دسته های نازل فشار باید کاملا تنظیم باشد تا بتواند خمیر را به صورت یکنواخت و یکدست تحویل داد

۲- باید توجه داشت بهترین مواد مصرفی که در متریال ساختار قالب مورد استفاده قرار میگیرد آلومینیوم میباشد که از استحکام بالایی برخوردار است و عمر بیشتری دارد

۳-اصل قالب ها باید بدلیل نکات بهداشتی از جنس استیل مورد استفاده قرار گیرد که اکثر قالب ها این مسئله را رعایت میکنند.

۴-اجزای تشکیل دهنده ی قالب ازدو جزءتشکیل می شود که هر کدام وظیفه خود را به عهده دارند. اولین جزء دیواره قالب هست که با قطر و ارتفاع سایز شیرینی را تعیین میکند و دومین جزء قالب فشاری هست که مشابه همان دیواره طراحی شده و وظیفه ی فشار را بر عهده دارد و فرم دهی شیرینی را انجام میدهد که از دو جنس تفلون و آلومینیوم ساخته شده که تنها در قیمت تفاوت هایی ایجاد میکند و از لحاظ کارایی تقریبا مشابه هستند.

 قالب های سری زن در تولید انبوه انواع شیرینی ها کاربرد دارد که انواع مختلفی که میتوان از آنها نام برد شیرینی آجیلی .کره ای بشقابی . مشهدی که قالب های بزرگ سری زن بیشتر این نوع شیرینی را تولید میکند در ادامه محصولی را به شما معرفی میکنیم.

دسته بندی مجله ابزارپخت
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت