خمیرگیر یا اسپیرال یا همزن؟؟

بازدید: 699 بازدید

خمیرگیر یا اسپیرال یا همزن؟؟

ورز خمیر با کدام دستگاه!!!

استفاده از یک دستگاه برای انواع خمیر ممنوع

خمیرنان ، خمیر پیراشکی ، خمیر یوفکا ، خمیر هزارلا ، خمیر پیتزا و… هر کدام از این خمیرها سبک خاصخود را دارد. یکی سنگین است ، یکی مرطوب و آبکی ، در نتیجه نمیتوانیم از یک میکسر برای همه موارد استفاده کنیم.

استهلاک بیشتر ، ضرر بیشتر

وقتی خمیرمان سنگین باشد ، دستگاه میکسر ما نمیتواند به اندازه کافی ورز دهد و آنطور که باید مواد را مخلوط کند پس مجبور است بیشتر بیشتر بچرخد و فشار بیشتری را متحمل خواهد شد و در نتیجه استهلاک بالا میرود و دستگاه خراب میشود.

استفاده از خمیرگیر

دستگاه خمیرگیر برای ورز دادن انواع خمیر ساخته شده است و یکی از کاربردی ترین وسایل در کارگاه های قنادی می باشد . نه تنها استهلاک کمی دارد بلکه همزن شما بیکار شده و میتوانید از آن برای کارهای دیگر استفاده کنید و سفارش بعدی تان را آماده کنید.

چه زمانی از دستگاه اسپیرال استفاده کنیم؟

میتوانیم برای آماده کردن خمیر های فانتزی و کلا خمیرهایی که جذب رطوبت بالایی دارند از دستگاه اسپیرال استفاده کنیم زیرا بخاطر طراحی خاص اسپیرال درجه حرارت تولید شده خیلی بیشتری نسبت به خمیرگیر دارد.

دسته بندی مجله ابزارپخت
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت