چگونه مشکل تنظیم نبودن سیستم بخار درفرهای بخاردار راحل کنیم؟

بازدید: 571 بازدید

یکی از مشکلات اساسی در فرهای بخاردار که بصورت مستمر تولید کنندگان نان و شیرینی با آن دست وپنجه نرم میکنند گرفتگی روزنه ی بخار ویا هدر رفت یک جای بخارهست که ما بر اساس تجربیات خود راه حل این مشکل را به شما می آموزیم در بالای اتاقک فر قطعه ای نصب شده که به آن قطعه شیربرقی گفته میشود که وظیفه ی آبرسانی در سیستم بخار را دارد.بدلیل وجود املاح در آب هر چند وقت یک بار سیستم شیر برقی دچار گرفتگی میشود و علاوه بر هزینه باعث ایجاد در تولید میشود شما میتوانید با یک ترفند ساده برای همیشه این مشکل راحل کنید اولین چیزی که نیاز دارید بازکردن شیر برقی و اضافه کردن یک شیرآب 2/1 (یک دوم ) میباشد که برسر لوله ی آب و سیستم بخار وصل میشود و آب را مستقیما به سیستم حرارتی بخار وصل میکند پس ازتست نشت یابی زمانی که فر را روشن میکنید و نیاز به زدن بخار روی محصول را دارید با بازکردن شیربه زمان 3 ثانیه بخار مورد نظر فر شما را تامین میکند و شما را برای همیشه از هزینه ی تعویض قطعه و اتلاف وقت رها میکند و شما یقینا به مقصود دلخواه خود میرسید ولی اگر نتوانستید به نتیجه ی مطلوب خود برسید با تیم فنی ما در ارتباط باشید تا بهترین کیفیت درخدمات را به شما  ارايه  دهند.

دسته بندی مجله ابزارپخت
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت