سبد خرید
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

24428831021

با ما در تماس باشـید

بهترین قالب سری زن شیرینی چیست ؟

زمان مطالعه3 دقیقه

تاریخ انتشار : 26 اردیبهشت 1402تعداد بازدید : 149نویسنده : دسته بندی : مجله ابزارپخت, وبلاگ
پرینت مقالـه

می پسنـدم0

اشتراک گذاری

اندازه متن12

در حرفه شیرینی‌پزی و قنادی یکی از اساسی‌ترین ابزاری که در راندمان کار تاثیر بسزایی دارد، قالب‌های قنادی است. قالب‌های قنادی خود به چند دسته تقسیم می‌شوند:

 

  • قالب‌های صنعتی شیرینی‌پزی
  • قالب‌‌های دستی شیرینی‌پزی

قالب‌های صنعتی

قالب صنعتی به قالب‌هایی گفته می‌شود که در ماشین‌آلات مورد استفاده قرار می‌گیرد. از این دسته قالب‌ها می‌توان به قالب‌های بیسکوییت، آجیلی، آلمانی‌زن اشاره کرد. همین قالب‌ها نیز به دسته‌های دیگری تقسیم می‌شوند. مثلاً قالب دستگاه‌های آجیلی که در اصطلاح به آن‌ها قالب توپی گفته می‌شود، به دو نوع آلیاژ تقسیم می‌شوند:

  • توپی برنجی
  • توپی تفلون (که بیشترین کاربرد را دارد)

نحوه نصب هر کدام از این قالب‌های توپی به دستگاه آجیلی‌زن بستگی دارد. استفاده از هرکدام از این آلیاژها مستقل از نوع دستگاه، دارای مزایا و معایبی است که به آن‌ها می‌پردازیم .

قالب توپی برنجی

اولین توپی از نوع برنجی است که یکی از بهترین گزینه‌ها برای نصب بر روی یک دستگاه آلمانی‌زن است. چرا که بخاطر حجم و وزن بالا، اصطکاک خمیر با توپی بیشتر شده و محصول با کیفیت و بدون زدگی را به بازار عرضه می‌کند. اما در این آلیاژ دو عیب وجود دارد که اکثر قنادان با آن مواجه هستند؛ اول اینکه وزن سنگین توپی حمل آن را کاری بسیار سخت کرده و دومین عیب، هزینه بالای آن‌هاست.

این نوع توپی‌ها بیشتر به کسانی توصیه می‌شود که سفارشات انبوه برای تعداد محدودی طرح‌ دارند و کیفیت محصول برای مشتریان اهمیت دارد.

قالب سری زن شیرینی - ابزارپخت

 

قالب توپی تفلون

نوع دوم قالب‌ها جنس تفلون است که بیشتر مورد استقبال قنادان قرار می‌گیرد. دلیل گرایش قنادان به این نوع توپی‌ها وزن سبک جهت تعویض آن‌ها و قیمت مناسب‌تر آن‌ها نسبت‌به دیگر توپی‌ها است. این امر موجب تنوع بیشتر نوع شیرینی شده و فرصت بیشتری در اختیار تولیدکننده شیرینی قرار می‌دهد تا شانس بهتری برای دیده شدن و سفارش محصولات پرطرفدار در بازار را داشته باشد.

بهترین قالب سری زن شیرینی - ابزارپخت

 

قالب سری زن

نوع دیگری از قالب‌ها که شما را با کمترین هزینه به هدفتان یعنی تولید انبوه و تنوع محصول می‌رساند، آن قالب سری زن است. در قدیم در کارگاه‌های تولید شیرینی از قالب‌های تکی دستی به اصطلاح “کاتر” استفاده می‌شد که این کار معایب زیادی به همراه داشت. از جمله اینکه قنادان عزیز باید زمان و نیروی بیشتری را صرف تولید یک نوع شیرینی می‌کردند. این کار باعث پایین آوردن راندمان کاری و محدودیت در تعداد سفارش می‌شد. همین امر موجب شد که طراحان صنعتی به فکر حل مشکل و بالا بردن راندمان کاری باشند و محصولی به نام سری زن تولید شود. در ادامه به نکاتی که تعیین‌کننده کیفیت است اشاره می‌کنیم:

  • دسته‌های نازل فشار باید کاملا تنظیم باشد تا بتواند خمیر را به صورت یکنواخت و یکدست تحویل دهد.
  • توجه داشته باشید که بهترین متریالی که در ساخت قالب استفاده می‌شود، آلومینیوم است که از استحکام بالایی برخوردار بوده و عمر بیشتری دارد.
  • به‌دلیل نکات بهداشتی باید قالب‌های جنس استیل مورد استفاده قرار گیرد که در تولید اکثر قالب‌ها این مسئله رعایت می‌شود.
  • اجزای تشکیل دهنده قالب ازدو جزء تشکیل می‌شود که هر کدام وظیفه خود را به عهده دارند. اولین جزء دیواره قالب است که با قطر و ارتفاع سایز شیرینی را تعیین می‌کند و دومین جزء قالب فشاری است که مشابه همان دیواره طراحی شده و وظیفه ی فشار و فرم دهی شیرینی را بر عهده دارد. این بخش از دو جنس تفلون و آلومینیوم ساخته شده که تنها تفاوت‌هایی در قیمت ایجاد می‌کند و از لحاظ کارایی تقریبا مشابه است.

قالب‌های سری زن در تولید انبوه انواع شیرینی ها کاربرد دارد. شیرینی آجیلی، کره‌ای، بشقابی و  مشهدی از جمله این شیرینی‌هاست. قالب‌های بزرگ سری زن بیشتر در تولید شیرینی مشهدی استفاده می‌شود.

مقایسه محصولات

0 محصول

مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول