سبد خرید
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

24428831021

با ما در تماس باشـید

خمیرگیر یا اسپیرال یا همزن؟؟

زمان مطالعه2 دقیقه

تاریخ انتشار : 22 آذر 1400تعداد بازدید : 43نویسنده : دسته بندی : مجله ابزارپخت
پرینت مقالـه

می پسنـدم0

اشتراک گذاری

اندازه متن12

خمیرگیر یا اسپیرال یا همزن؟؟

ورز خمیر با کدام دستگاه!!!

استفاده از یک دستگاه برای انواع خمیر ممنوع

خمیرنان ، خمیر پیراشکی ، خمیر یوفکا ، خمیر هزارلا ، خمیر پیتزا و… هر کدام از این خمیرها سبک خاصخود را دارد. یکی سنگین است ، یکی مرطوب و آبکی ، در نتیجه نمیتوانیم از یک میکسر برای همه موارد استفاده کنیم.

استهلاک بیشتر ، ضرر بیشتر

وقتی خمیرمان سنگین باشد ، دستگاه میکسر ما نمیتواند به اندازه کافی ورز دهد و آنطور که باید مواد را مخلوط کند پس مجبور است بیشتر بیشتر بچرخد و فشار بیشتری را متحمل خواهد شد و در نتیجه استهلاک بالا میرود و دستگاه خراب میشود.

استفاده از خمیرگیر

دستگاه خمیرگیر برای ورز دادن انواع خمیر ساخته شده است و یکی از کاربردی ترین وسایل در کارگاه های قنادی می باشد . نه تنها استهلاک کمی دارد بلکه همزن شما بیکار شده و میتوانید از آن برای کارهای دیگر استفاده کنید و سفارش بعدی تان را آماده کنید.

چه زمانی از دستگاه اسپیرال استفاده کنیم؟

میتوانیم برای آماده کردن خمیر های فانتزی و کلا خمیرهایی که جذب رطوبت بالایی دارند از دستگاه اسپیرال استفاده کنیم زیرا بخاطر طراحی خاص اسپیرال درجه حرارت تولید شده خیلی بیشتری نسبت به خمیرگیر دارد.

مقایسه محصولات

0 محصول

مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول