خمیرنان ، خمیر پیراشکی ، خمیر یوفکا ، خمیر هزارلا ، خمیر پیتزا و… هر کدام از این خمیرها سبک خاصخود را دارد. یکی سنگین است ، یکی مرطوب و آبکی ، در نتیجه نمیتوانیم از یک میکسر برای همه موارد استفاده کنیم.
استهلاک بیشتر ، ضرر بیشتر
وقتی خمیرمان سنگین باشد ، دستگاه میکسر ما نمیتواند به اندازه کافی ورز دهد و آنطور که باید مواد را مخلوط کند پس مجبور است بیشتر بیشتر بچرخد و فشار بیشتری را متحمل خواهد شد و در نتیجه استهلاک بالا میرود و دستگاه خراب میشود.
دستگاه خمیرگیر برای ورز دادن انواع خمیر ساخته شده است و یکی از کاربردی ترین وسایل در کارگاه های قنادی می باشد . نه تنها استهلاک کمی دارد بلکه همزن شما بیکار شده و میتوانید از آن برای کارهای دیگر استفاده کنید و سفارش بعدی تان را آماده کنید.
چه زمانی از دستگاه اسپیرال استفاده کنیم؟
میتوانیم برای آماده کردن خمیر های فانتزی و کلا خمیرهایی که جذب رطوبت بالایی دارند از دستگاه اسپیرال استفاده کنیم زیرا بخاطر طراحی خاص اسپیرال درجه حرارت تولید شده خیلی بیشتری نسبت به خمیرگیر دارد.