فرمول خرید همزن قنادی

بازدید: 426 بازدید

فرمول خرید همزن قنادی

– ملاک هایی برای انتخاب میکسر

برای انتخاب خمزن یا میکسر قنادی از خومگی تا کارگاهی باید به یکسری فاکتورهای مهم توجه کرد که در این مقاله به آن میپردازیم

1- چه توقعی از میکسر داری؟؟

اگه هفته ای یک کیک درست میکنی نیازی به میکسر حرفه ای نداری ام اگه سفارش بالایی داری و روزانه مثلا 100 تا کیک میزنی قضیه فرق داره…

2- یک میکسر خوب لرزش و صداش کمه…

اگه سطح کارت پایینه و هفته ای یک کیک میزنی همزن هایی مثل هنریچ ، گوسونیک و کنوود انتخاب مناسبی هستن ، چون قدرتمند هستن و لرزش و صدای کمی دارن

3- میکسر گیربکسی یا دابل کوک برای خمیرهای سفت

میکسر های گیربکسی یا دابل کوک بدلیل قدرتمند بودن در چرخش گزینه مناسبی برای هم زدن خمیرهای سفت هستن مثل برند باریتون

مشاوره رایگان با ابزارپخت… برای دیدن کلیپ ها و استوری های آموزشی در پیج اینستاگرام با ما همراه باشید:

www.instagram.com/abzarpokht

دسته بندی مجله ابزارپخت
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط
محصولات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت