فرمول خرید همزن قنادی

haroni haroni
242 بازدید

فرمول خرید همزن قنادی

– ملاک هایی برای انتخاب میکسر

برای انتخاب خمزن یا میکسر قنادی از خومگی تا کارگاهی باید به یکسری فاکتورهای مهم توجه کرد که در این مقاله به آن میپردازیم

۱- چه توقعی از میکسر داری؟؟

اگه هفته ای یک کیک درست میکنی نیازی به میکسر حرفه ای نداری ام اگه سفارش بالایی داری و روزانه مثلا ۱۰۰ تا کیک میزنی قضیه فرق داره…

۲- یک میکسر خوب لرزش و صداش کمه…

اگه سطح کارت پایینه و هفته ای یک کیک میزنی همزن هایی مثل هنریچ ، گوسونیک و کنوود انتخاب مناسبی هستن ، چون قدرتمند هستن و لرزش و صدای کمی دارن

۳- میکسر گیربکسی یا دابل کوک برای خمیرهای سفت

میکسر های گیربکسی یا دابل کوک بدلیل قدرتمند بودن در چرخش گزینه مناسبی برای هم زدن خمیرهای سفت هستن مثل برند باریتون

مشاوره رایگان با ابزارپخت… برای دیدن کلیپ ها و استوری های آموزشی در پیج اینستاگرام با ما همراه باشید:

www.instagram.com/abzarpokht

دسته بندی مجله ابزار پخت
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پرداخت آنلاین

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین پیشنهادها و تخفیف های ما زودتر از بقیه با خبر شوید!

نماد ها

سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

ورود به سایت