کاربرد انواع وردنه برای انواع خمیر
– دونوع اصلی وردنه :
1- وردنه آمریکایی (Roller)
2- وردنه فرانسوی (Rod)
هر خمیری به وردنه خاصی نیاز دارد چزا که یاعث راحتی شما در پهن کردن خمیر میشه ، وردنه با اشکال ، بافت ها و جنس های مختلف کارایی کاملا متفاوت دارن.
– وردنه آمریکایی:
وردنه آمریکایی یا کلاسیک ، برای انواع خمیر استفاده میشه و داشتن دسته به شما در پهن کردن خمیرهای سفت و سرد کمک زیادی میکنه
مزایای استفاده از وردنه آمریکایی:
1- کار باهاش راحته
2- سنگین وزنه
3- هیچ تماسی بین دست و خمیر نیست
معایب :
1- قدرت مانور و سهولت در فرم دهی خمیر کمتره
2- خمیر رو تا مسطح باز میکنه
3- ممکنه خمیرهای خیلی نازک رو پاره کنه
– وردنه فرانسوی :
این وردنه دسته نداره و باید از قسمت پایینی کف دست برای باز کردن خمیر استفاده کرد. شما به صورت ناخودآگاه دستتون رو بیشتر به سمت وسط وردنه قرار میدین و کنترل بیشتری روی باز کردن خمیر دارید.
مزایای استفاده از وردنه فرانسوی:
1- وزن سبکی داره و قدرت مانور شما رو خمیر بیشتره
2- کنترل رو روی فشار دست و شکل دهی خمیر بیشتره
3- با این وردنه ها خمیر هماهنگ تر باز میشود
معایب :
1- برای خمیرهای سفت مناسب نیست
2- گرمای دست رو به خمیر منتقل میکنه
3- باعث شل شدن خمیر فریزری میشه
باز کردن خمیر باقلوا با وردنه فرانسوی
بهتره که یکی از هر نوع وردنه رو داشته باشید . خمیرهای سفت ، ضخیم و خنک شده با وردنه ی کلاسیک و خمیرهای بسیار نازک با وردنه های فرانسوی بهتر باز میشن