کاربرد انواع وردنه برای انواع خمیر

haroni haroni
377 بازدید

کاربرد انواع وردنه برای انواع خمیر

– دونوع اصلی وردنه :

۱- وردنه آمریکایی (Roller)

۲- وردنه فرانسوی (Rod)

هر خمیری به وردنه خاصی نیاز دارد چزا که یاعث راحتی شما در پهن کردن خمیر میشه ، وردنه با اشکال ، بافت ها و جنس های مختلف کارایی کاملا متفاوت دارن.

– وردنه آمریکایی:

وردنه آمریکایی یا کلاسیک ، برای انواع خمیر استفاده میشه و داشتن دسته به شما در پهن کردن خمیرهای سفت و سرد کمک زیادی میکنه

مزایای استفاده از وردنه آمریکایی:

۱- کار باهاش راحته

۲- سنگین وزنه

۳- هیچ تماسی بین دست و خمیر نیست

معایب :

۱- قدرت مانور و سهولت در فرم دهی خمیر کمتره

۲- خمیر رو تا مسطح باز میکنه

۳- ممکنه خمیرهای خیلی نازک رو پاره کنه

– وردنه فرانسوی :

این وردنه دسته نداره و باید از قسمت پایینی کف دست برای باز کردن خمیر استفاده کرد. شما به صورت ناخودآگاه دستتون رو بیشتر به سمت وسط وردنه قرار میدین و کنترل بیشتری روی باز کردن خمیر دارید.

مزایای استفاده از وردنه فرانسوی:

۱- وزن سبکی داره و قدرت مانور شما رو خمیر بیشتره

۲- کنترل رو روی فشار دست و شکل دهی خمیر بیشتره

۳- با این وردنه ها خمیر هماهنگ تر باز میشود

معایب :

۱- برای خمیرهای سفت مناسب نیست

۲- گرمای دست رو به خمیر منتقل میکنه

۳- باعث شل شدن خمیر فریزری میشه

باز کردن خمیر باقلوا با وردنه فرانسوی

بهتره که یکی از هر نوع وردنه رو داشته باشید . خمیرهای سفت ، ضخیم و خنک شده با وردنه ی کلاسیک و خمیرهای بسیار نازک با وردنه های فرانسوی بهتر باز میشن

 

دسته بندی مجله ابزار پخت
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پرداخت آنلاین

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین پیشنهادها و تخفیف های ما زودتر از بقیه با خبر شوید!

نماد ها

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت