یکی از اشتباهات رایجی که برخی افراد در راه اندازی قنادی دارند، چه در زمینه راه اندازی کارگاه قنادی و چه در زمینه راه اندازی فروشگاه قنادی، رؤیاپردازی و ایدهآلگرایی در برنامهریزی و انجام محاسبات اولیه است. این افراد تصور میکنند که آنها میتوانند بهمحض شروع کسبوکار خود از همان ابتدای کار شروع به بهرهبرداری و سوددهی کنند.
همین تصور اشتباه باعث میشود تا برخی افراد هنگام شروع فرایند راه اندازی قنادی اقدام به خرید تجهیزات لوکس و گرانقیمت کنند و حتی مواد اولیه بیش از نیاز اولیه خود را تهیه کنند. همین موضوع در ابتدای کار موجب فشارهای روحی و روانی زیادی بر آنها شده و تمرکز در کار را از آنها میگیرد. به همین دلیل اغلب افرادی که با رؤیاپردازی کار خود را آغاز میکنند خیلی زود شکست میخورند و در صورت عدم موفقیت در کسبوکار خود برای فروش مواد اولیه و تجهیزات ضرر و زیان زیادی متحمل میشوند.
پس توصیه ما به شما این است که در ابتدای کار راه اندازی قنادی که هنوز مشتری ندارید حداقل ۴۰ درصد از سرمایه خود را ذخیره کنید تا برای حوادث غیرقابلپیشبینی بتوانید از آن استفاده کنید و کسبوکار پایدارتری داشته باشید.
بنابراین، سعی کنید در ابتدای کار موارد زیر را در راه اندازی قنادی خود مدنظر بگیرید:
1. تجهیزات تبلیغاتی گران نخرید
اولین مورد این است که در خرید تجهیزات تبلیغاتی و دکوراسیون خودتان دقت عمل کافی داشته باشید. به طور مثال یکی از عمده مشکلاتی که در اوایل کار، اکثر مشتریان ما در راه اندازی قنادی انجام میدهند این است که تابلوهای تبلیغاتی خود را از مواد بسیار گرانقیمت و با ابعاد بسیار بزرگ و یکتکه تهیه میکنند. این موضوع شاید موجب ایجاد زیبایی و جذابیت بصری خوبی در ابتدای کار باشد، اما اگر یک درصد احتمال شکست در این کسبوکار باشد، این کار هزینه گزافی را روی دست شما میگذارد.
برای مثال، در شروع یک کسبوکار کمهزینه در حوزه قنادی نیازی به سفارش یک تابلو با پیشزمینه چوب و اسم برجسته از جنس چلنیوم (نوعی از مواد اولیه در تابلو برجسته) تابلوهای سیانسی گرانقیمت قطعاً راهکار درست و بهصرفهای نیست و چنین تابلویی نیاز هر فروشگاه و یا قنادی نیست.
در این شرایط بهتر است به سراغ طراحی و سفارش تابلوهایی بروید که در صورت شکست در کسبوکارتان بتوانید آن را به فروشگاههای دیگر بفروشید و کمتر دچار زیان شوید. مثلاً سعی کنید در فروشگاههای با دهانههای بزرگ تابلو های بزرگ یکتکه استفاده نکنید تا در صورت لزوم بتوانید بهراحتی آن را بفروشید.
- بیشتر بخوانید: تمیز کردن فر در چند دقیقه
2. خرید تجهیزات مناسب در راه اندازی قنادی
دومین مورد که باید به آن توجه کنید رعایت نکات لازم در خرید تجهیزات است. شاید شما در ابتدا سرمایه مناسبی را در دست دارید و برنامههای زیادی برای آن دارید. پس احتمالاً بخواهید در خرید تجهیزات تنها قیمت را معیار سنجش قرار دهید. اما ولی باید به شما بگوییم که در همین مرحله ممکن دچار یک خطای بزرگ شوید.
خرید تجهیزات باکیفیت در این حرفه بسیار حائز اهمیت است. چرا که استفاده از تجهیزات باکیفیت پایین در روند کار هر روز شما را گرفتار تعمیر و تعویض قطعات میکند و هزینه بیشتری بر دوش شما میگذارد.
شما میتوانید از تجهیزات باصرفه و با قیمت دستدوم در بعضی از امور استفاده کنید. اما سعی کنید بعضی از تجهیزات کلیدی را بهصورت نو تهیه کنید. چرا که قلب یک کارگاه و یا فروشگاه تجهیزات مناسب و اصولی است.
- بیشتر بخوانید: کاربرد انواع وردنه برای انواع خمیر
3. تأمینکننده خوب هنگام راه اندازی قنادی
سومین و مهمترین مورد این است که از چه تأمینکنندهای اقدام به خرید میکنید. در خرید تجهیزات حتماً تحقیقات کافی داشته باشید و اطمینان حاصل کنید که از شخص و یا فرد مطمئن و یا مجموعه مطمئنی خریداری بکنید. هیچگاه گول ظاهر تجهیزات را نخورید. بسیاری از این لوازم در کیفیتهای مختلف از نظر ظاهری باهم هیچ تفاوتی ندارند.
ما بارها با مشتریانی مصاحبه کردهایم که موقع خرید از ما بسیار هراسان بودند و وقتی دلیل آن را از آنها جویا میشدیم به سابقههای ذهنی قبلی و ضررهای قبلی رجوع میکردند که درمورد آن خاطره بدی داشتند و ضررهای بسیار زیادی متحمل شدند.
ضررهایی که در رابطه ممکن است متوجه شما باشد ممکن است جنبه سرمایه مالی داشته باشد و یا اعتبار و زمان شما را از بین ببرد. پس در انتخاب تأمینکننده و معیار کیفیت بسیار دقت کنید.
فرض کنید کارگاهی دارید که حداقل 6 نیرو در آن مشغول به کارند و روزانه برای 10 مشتری فروشگاهی محصول موردنظرتان را پخش میکنید. اگر یک روز یکی از قطعات شما بهخاطر یک میلیون الی دو میلیون تومان و یا حتی پنج میلیون صرفهجویی در خرید تجهیزات دچار مشکل شوید، در ازای این صرفهجویی چه ضرری متوجه شما میشود. آیا با این حساب همچنان حاضرید ریسک تجهیزات ارزان را برای کسبوکار خود بپذیرید؟
آیا انتخاب شما این است که در ابتدای کار هزینه کمتری پرداخت کنید و در روند کار، دائماً در زمانی حساس تجهیزات شما خراب شود و متحمل زیان مالی و اعتباری شوید؟ اگر پاسخ شما منفی است پس در مورد خرید تجهیزات بسیار دقت کنید. حتماً به مجموعهای که از آن خرید میکنید بسیار دقت کنید.
نکته آخر این که از جایی خرید کنید که علاوه بر فروش تجهیزات بتوانند بر اساس نیازتان به شما مشاوره دهند. خرید تجهیزات شما باید بر اساس کار شما انتخاب شود. مثلاً برای انتخاب یک دستگاه خمیر پهن کن مناسب برای کارتان باید توجه کنید که مقصودتان تهیه چه مدل خمیری است. قطعاً دستگاه موردنیاز برای تهیه خمیر باقلوا با خمیر شیرینیهای کرهای و دانمارکی بسیار متفاوت است.
افرادی که تازه به این حوزه ورود کردهاند ممکن در هنگام خرید چنین خطایی را مرتکب شوند و بعد از خرید و بهمرورزمان متوجه اشتباه خود میشوند. خصوصاً زمانی متوجه میشوند که استادکاری به سراغ آنها میآید که به دستگاه خاصی برای خروجی بهتر کار خود نیاز دارد و دستگاه موجود شما نیاز او را برطرف نمیکند. این به نوبه خود باعث ضرر زمانی و هزینهای میشود.
ما در مجموعه ابزار پخت میتوانیم در زمینه تجهیز و راه اندازی قنادی به شما کمک کنیم و از ابتدا تا پایان کار راه اندازی شما را همراهی کنیم. کافی است به صفحه درخواست مشاوره در سایت ما مراجعه کنید تا ما دراسرعوقت با شما تماس بگیریم.