سبد خرید
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

24428831021

با ما در تماس باشـید

کاربرد انواع وردنه برای انواع خمیر

زمان مطالعه2 دقیقه

کاربرد انواع وردنه برای انواع خمیر
تاریخ انتشار : 25 بهمن 1400تعداد بازدید : 28نویسنده : دسته بندی : مجله ابزارپخت, وبلاگ
پرینت مقالـه

می پسنـدم0

اشتراک گذاری

اندازه متن12

کاربرد انواع وردنه برای انواع خمیر

– دونوع اصلی وردنه :

1- وردنه آمریکایی (Roller)

2- وردنه فرانسوی (Rod)

هر خمیری به وردنه خاصی نیاز دارد چزا که یاعث راحتی شما در پهن کردن خمیر میشه ، وردنه با اشکال ، بافت ها و جنس های مختلف کارایی کاملا متفاوت دارن.

– وردنه آمریکایی:

وردنه آمریکایی یا کلاسیک ، برای انواع خمیر استفاده میشه و داشتن دسته به شما در پهن کردن خمیرهای سفت و سرد کمک زیادی میکنه

مزایای استفاده از وردنه آمریکایی:

1- کار باهاش راحته

2- سنگین وزنه

3- هیچ تماسی بین دست و خمیر نیست

معایب :

1- قدرت مانور و سهولت در فرم دهی خمیر کمتره

2- خمیر رو تا مسطح باز میکنه

3- ممکنه خمیرهای خیلی نازک رو پاره کنه

– وردنه فرانسوی :

این وردنه دسته نداره و باید از قسمت پایینی کف دست برای باز کردن خمیر استفاده کرد. شما به صورت ناخودآگاه دستتون رو بیشتر به سمت وسط وردنه قرار میدین و کنترل بیشتری روی باز کردن خمیر دارید.

مزایای استفاده از وردنه فرانسوی:

1- وزن سبکی داره و قدرت مانور شما رو خمیر بیشتره

2- کنترل رو روی فشار دست و شکل دهی خمیر بیشتره

3- با این وردنه ها خمیر هماهنگ تر باز میشود

معایب :

1- برای خمیرهای سفت مناسب نیست

2- گرمای دست رو به خمیر منتقل میکنه

3- باعث شل شدن خمیر فریزری میشه

باز کردن خمیر باقلوا با وردنه فرانسوی

بهتره که یکی از هر نوع وردنه رو داشته باشید . خمیرهای سفت ، ضخیم و خنک شده با وردنه ی کلاسیک و خمیرهای بسیار نازک با وردنه های فرانسوی بهتر باز میشن

 

مقایسه محصولات

0 محصول

مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول