سبد خرید
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

24428831021

با ما در تماس باشـید

اگر قصد راه اندازی کارگاه قنادی را دارید، باید این نکات را بدانید

زمان مطالعه6 دقیقه

راه اندازی کارگاه قنادی
تاریخ انتشار : 21 خرداد 1402تعداد بازدید : 77نویسنده : دسته بندی : مجله ابزارپخت
پرینت مقالـه

می پسنـدم0

اشتراک گذاری

اندازه متن12

طعم سحرآمیز شیرینی برای تمامی افراد اعم از کوچک و بزرگ خوشایند می‌باشد؛ اما برای پخت شیرینی‌های دلچسب و خوش طعم چه نکاتی را باید رعایت کرد؟ همه چیز از کارگاه قنادی آغاز می‌شود. زمانی که فرد از تبحر بالا برخوردار باشد؛ اما در کارگاهی غیر اصولی و نامناسب فعالیت داشته باشد هیچ وقت نمی‌تواند به خوبی طعم شیرینی با توجه به تمامی ذائقه‌ها را تولید کند، اگر در قدم اول یعنی راه اندازی کارگاه قنادی می‌باشید با ما همراه باشید تا به شما کمک کنیم که چگونه کارگاه قنادی مناسب و اصولی خود را راه اندازی نمایید.

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید مقاله شیرین کاری در راه اندازی کارگاه را نیز مطالعه کنید.

قنادی چیست ؟

به فروشگاه‌هایی که در آن به فروش انواع شکلات‌ها، کیک‌های مختلف، شیرینی‌جات و … پرداخته می‌شود، قنادی می‌گویند. به علت علاقه اکثر مردم به شیرینی، کارگاه‌های قنادی و فروشگاه‌های قنادی در سرتاسر کشور به وفور یافت می‌شوند.

تاسیس کارگاه قنادی - کارگاه شیرینی پزی

 

برای اطلاع از میزان سرمایه‌ای که برای راه‌اندازی یک قنادی نیز است، مقاله سرمایه اولیه راه‌اندازی قنادی را نیز مطالعه کنید.

تاریخچه کارگاه قنادی

از گذشته‌های بسیار دور تا کنون ایرانیان در پخت شیرینی‌های دلچسب و خوش طعم پیشگام بوده‌اند. قنادی‌ها در گذشته به مغازه‌هایی گفته می‌شد که در حیطه فروش نبات، شیرینی‌جات مختلف و قند فعالیت داشته‌اند. در زمان ناصرالدین شاه قاجار، قندهای تولید شده در کشور از کیفیت مرغوب و مناسبی برخوردار نبوده‌اند به همین علت ناصرالدین شاه تصمیم به تاسیس یک کارخانه قندسازی پرداخت؛ اما این کارخانه مدت زیادی فعالیت نداشت.

با گذشت زمان و کسب محبوبیت شیرین و قند در میان مردم و رونق این صنف، بسیاری از افراد به فکر راه اندازی کارگاه قنادی و یا همان شیرینی پزی افتادند.

انواع قنادی ها

به طور کلی، قنادی‌ها به صورت تولیدی می‌باشند، اما در برخی از شرایط ممکن است به دو صورت فروشگاهی و کارگاهی قابل رویت باشند. افرادی که قصد راه اندازی کارگاه قنادی را دارند در گام اول می‌بایست این نکته را مد نظر قرار دهند.

با گذشت زمان و کسب محبوبیت شیرین و قند در میان مردم و رونق این صنف، بسیاری از افراد به فکر راه اندازی کارگاه قنادی و یا همان شیرینی پزی افتادند.

قنادی فروشگاهی

به طور کلی، قنادی‌ها به صورت تولیدی می‌باشند، اما در برخی از شرایط ممکن است به دو صورت فروشگاهی و کارگاهی قابل رویت باشند. افرادی که قصد راه اندازی کارگاه قنادی را دارند در گام اول می‌بایست این نکته را مد نظر قرار دهند.

قنادی کارگاهی

می‌توان گفت که امروزه حدود نیمی از شیرینی فروشی‌ها به صورت مغازه شیرینی فروشی و یا همان قنادی فعالیت دارند. البته باید به این نکته توجه داشت که این نوع قنادی‌ها در یک مکان به صورت کارگاهی و کاملا بهداشتی به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

نکات طلایی راه اندازی کارگاه قنادی که نمی‌دانید

به علت حساس بودن این شغل، آشنای با نکات جهت راه اندازی کارگاه قنادی به شما کمک می‎کند تا طبق اصول و در ایمنی کامل به پخت انواع شیرینی‌جات مختلف بپردازید، نکات طلایی و بسیار مهم جهت راه اندازی کارگاه قنادی به شرح زیر می‌باشند.

انتخاب متراژ مناسب

حداقل متراژ مورد نیاز جهت راه اندازی کارگاه قنادی به عوامل گوناگونی همچون تعداد دستگاه‌های مورد استفاده در کارگاه و میزان فضای مورد نیاز افراد بستگی دارد. با توجه به تمامی این موارد، حداقل متراژ مورد نیاز جهت شروع کار 20 الی 30 متر مربع می‌باشد. البته در نظر داشته باشید برای کارگاه‌های بزرگتر این متراژ به تبع بیشتر و بزرگتر می‌باشد. علاوبر موارد گفته شده باید به فضای آشپزخانه و لابراتوار نیز توجه شود.

ارتفاع مناسب سقف

از نکات حائز اهمیت در انتخاب یک کارگاه قنادی، توجه به ارتفاع سقف کارگاه می‌باشد. در صورتی که قصد دارید در کارگاه خود یک فر تعبیه نمایید، باید در نظر داشته باشید که به حداقل 60/2 سانتی متر ارتفاع نیاز دارید. این ارتفاع استاندارد به شما در تهویه مناسب هوا و همچنین عمر بالای تجهیزات کمک بسیاری می‌نماید.

انشعاب

از دیگر نکات مهم جهت راه‌اندازی کارگاه قنادی، توجه به انشعاب یک محیط جهت تهیه‌ی زیر ساخت تجهیزات می‌باشد. لازم است که تجهیزات شما از حالت صنعتی و بسیار قوی برخوردار باشد، به طور مثال فر قنادی شما به گازی با فشار قوی و لوله‌های قدرتمند نیاز دارد، زیرا کیفیت محصولات تولیدی شما به این عوامل بستگی دارد.

نکات مهم در هنگام تاسیس کارگاه قنادی

موقعیت مکانی کارگاه تا چه حد اهمیت دارد؟

اولین نکته که در هنگام راه اندازی کارگاه باید به آن توجه داشته باشید، انتخاب موقعیت مکانی مناسب می‌باشد. بهترین کارگاه جهت راه اندازی، مکانی می‌باشد که در هنگام تخلیه و یا در حین انجام کار کم‌ترین مزاحمت را برای افراد ایجاد نماید، همچنین موقعیت مکانی کارگاه باید بدین صورت باشد که بدون محدودیت بتوانید از آن استفاده نمایید. البته در هنگام انتخاب موقعیت مکانی مناسب جهت کارگاه باید به دو نکته مهم زیر توجه نمایید.

دهنه ورودی مناسب

در هنگام انتخاب محل مناسب جهت راه اندازی کارگاه قنادی خود، به دهنه ورودی محیط توجه بسیار ویژه داشته باشید. زیرا درصورتی که قصد داشته باشید فر مخصوص قنادی و یا میز قنادی را به کارگاه خود انتقال دهید در صورتی که درب ورودی از متراژ استانداردی برخوردار نباشد، این امر ممکن است بسیار سخت و در برخی از شرایط ناممکن باشد.

انتخاب طبقه همکف

شاید در نگاه اول این نکته از اهمیت چندانی برخوردار نباشد، ولی در نظر گرفتن و رعایت این نکته به ظاهر کوچک در کاهش هزینه‌های شما و همچنین سهولت در جا به جایی به شما کمک بسیار اساسی می‌کند. توجه به این نکته در کاهش هزینه‌هایی همچون هزینه کارگر جهت جا به جایی وسیله‌ها و تجهیزات، کاهش هزینه باز و بسته شدن فر قنادی و … کمک بسیار شایانی به شما می‌کند.

مزایا و معایب راه اندازی کارگاه قنادی چیست؟

در هر صنف شغلی در ابتدا با مزایا و یا معایبی رو به رو خواهید شد، مزایا و معایب راه اندازی کارگاه قنادی به شرح زیر می‌باشد.

مزایای راه اندازی کارگاه قنادی

  • محبوبیت شیرینی و شکلات در بین ایرانیان
  • بازگشت سرمایه اولیه در کوتاه‌ترین زمان ممکن
  • سوددهی بسیار بالا در کم‌ترین زمان
  • تنوع و عدم محدودیت در پخت محصول

معایب راه اندازی کارگاه قنادی

  • نیاز به نیروی ماهر و باتجربه
  • نیاز به دریافت مجوزهای بهداشتی گوناگون
  • تجهیزات متفاوت و گوناگون
  • سرمایه اولیه نسبتا بالا

 

کلام پایانی

در تمامی شغل‌ها در گام اول افراد ممکن است با مسائل مختلف رو به رو شوند؛ اما با استمرار و صبر می‌توانند از این برهه زمانی گذر نمایند. راه اندازی کارگاه قنادی در گام اول ممکن است دشوار به نظر برسد؛ اما در کم‌ترین زمان ممکن بیشترین سوددهی را برای شما به همراه خواهد داشت. در صورتی که جهت راه اندازی و یا خرید محصولات و تجهیزات قنادی خود به مشاوره تخصصی نیاز دارید می‌توانید با کارشناسان ابزار پخت در ارتباط باشید. ابزار پخت با دارا بودن بیش از نیم قرن تجربه در کنار شما بهترین‌ها را برایتان به ارمغان می‌آورد.

مقایسه محصولات

0 محصول

مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول