خرابی میکسر برای یه قناد مثل . . .
همه امون میدونیم که میکسر و همزن یکی از اساسی ترین ابزارهای هر کارگاه و آشپزخونه قنادیه، توی این پست به 3 کار اشتباهی که میکسر شما رو خراب میکنه اشاره میکنیم
تا اخر پست همراهم باش
1. همزدن مواد اولیه منجمد
یکی از عمده دلایلی خرابی قطعات میکسر ها همزدن مواد اولیه منجمد است. همزدن خامه منجمد با سری مفتول سیمی بدلیل کمبود وقت که این کار باعث اصطکاک و خراب شدن زود هنگام قطعات و سری سیمی هست
2. سرعت بالا همزن برای مواد اولیه منجمد
هیچ گاه زمانی که خامه منجمد هست پاتیل را به بالاترین نقطه انتقال ندهید و از پایین به بالا آرام و طبق دمای خامه این عمل را انجام دهید.
3. استفاده نکردن از راهکار ابزار پخت
عجله داری؟ خامه ای که میخوای استفاده کنی یخ زده؟
بهترین راه اینه که سری همزن پنج (پاروی پنجه ای آلومینیوم) را در خامه ی منجمد قرار دهید و به مدت 2 الی 3 دقیقه بزنید و بعد شروع به همزدن خامه با مفتول سیمی کنید و بعد . . .
راهکار ابزار پخت:استفاده از پاروی سیمی ضخیم
ما نوعی مفتول سیمی تولید کردیم که منجمدترین خامه را بدون کوچکترین آسیبی براحتی هم میزند به نحوی که 1 سال گارانتی میکنیم و هر کسی بشکنه 2 مفتول جایزه میگیره اونم رایگان
سری همزن مفتولی ضخیم ابزارپخت
تفاوت این مفتول اینه که مفتول های سیمس معمولی از سیم 6 درست شده ولی مفتول ابزارپخت از نمره 8 با پره های اضافی ساخته شده که قدرت چند برابری داره