۳ ویزگی مهم پاتیل

haroni haroni
121 بازدید

۳ ویزگی مهم پاتیل قنادی

پاتیل ضروری ترین ظرف قنادی و رستوران

پاتیل انولع مختلفی داره که شما بر اساس نوع کاربردی که قراره ازش داشته باشین باید مناسب ترین پلتیل رو انتخاب کنید ، در این مقاله سه ویزگی مهم پاتیل رو با هم بررسی میکنیم .

۱- ضخامت پاتیل

در بسیاری از قنادی ها و آشپزخانه ها پاتیلیل نیاز است کهنیاز به حرارت ندارد و صرفا جهت نگهداری باید از آن استفاده شود ، در این موارد شما باید از پاتیل استیل به ضخامت ۱ میلی متر استفاده کنید و نیاز به پاتیل با ضخامت های بالا و قیمت بالا ندارید.

۲-جنس ورق پاتیل

اگر شما به پاتیلی نیاز دارید که در مقابل حرارت مقاومت داشته باشد باید از پاتیل با ضخامت ۲ میلی متر استفده کنید. بهترین جنس پاتیل ورق استیل نگیر است که اکثرا قنادها و حلیم پزی ها از آن استفاده میکنند.

۳-کار خاص ، تجهیزات خاص میخواد

بسته به نوع کار به پاتیل متناسب به همان کار نیاز داریدگز و سوهان پزی ها از پاتیل ۳ میلی متر و بالاتر باید استفاده کنند وگرنه با کوچکترین حرارت اضافه و بو کیفیت محصول از بین خواهد رفت و بدلیل مواد مصرفی گران قیمت ضرر زیادی را متحمل میشوید ( در جریان قیمت پسته که هستین !!!)

مشاوره از افراد با تجربه

البته پاتیل ها ضخامت های متفاوتی دارند از ۷۵ تا به بالا و حرف هایی که زدیم همه مطلق نیست و گاهی شماره هایی هست که جواب کار شما رو میدهو نمیتونین حتما تاکید به شماره بگین و باید از فروشنده مشورت بگیرین.

 

دسته بندی مجله ابزار پخت
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پرداخت آنلاین

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین پیشنهادها و تخفیف های ما زودتر از بقیه با خبر شوید!

نماد ها

سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

ورود به سایت