۳ ویزگی مهم پاتیل

haroni haroni
238 بازدید

۳ ویزگی مهم پاتیل قنادی

پاتیل ضروری ترین ظرف قنادی و رستوران

پاتیل انولع مختلفی داره که شما بر اساس نوع کاربردی که قراره ازش داشته باشین باید مناسب ترین پلتیل رو انتخاب کنید ، در این مقاله سه ویزگی مهم پاتیل رو با هم بررسی میکنیم .

۱- ضخامت پاتیل

در بسیاری از قنادی ها و آشپزخانه ها پاتیلیل نیاز است کهنیاز به حرارت ندارد و صرفا جهت نگهداری باید از آن استفاده شود ، در این موارد شما باید از پاتیل استیل به ضخامت ۱ میلی متر استفاده کنید و نیاز به پاتیل با ضخامت های بالا و قیمت بالا ندارید.

۲-جنس ورق پاتیل

اگر شما به پاتیلی نیاز دارید که در مقابل حرارت مقاومت داشته باشد باید از پاتیل با ضخامت ۲ میلی متر استفده کنید. بهترین جنس پاتیل ورق استیل نگیر است که اکثرا قنادها و حلیم پزی ها از آن استفاده میکنند.

۳-کار خاص ، تجهیزات خاص میخواد

بسته به نوع کار به پاتیل متناسب به همان کار نیاز داریدگز و سوهان پزی ها از پاتیل ۳ میلی متر و بالاتر باید استفاده کنند وگرنه با کوچکترین حرارت اضافه و بو کیفیت محصول از بین خواهد رفت و بدلیل مواد مصرفی گران قیمت ضرر زیادی را متحمل میشوید ( در جریان قیمت پسته که هستین !!!)

مشاوره از افراد با تجربه

البته پاتیل ها ضخامت های متفاوتی دارند از ۷۵ تا به بالا و حرف هایی که زدیم همه مطلق نیست و گاهی شماره هایی هست که جواب کار شما رو میدهو نمیتونین حتما تاکید به شماره بگین و باید از فروشنده مشورت بگیرین.

 

دسته بندی مجله ابزار پخت
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پرداخت آنلاین

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین پیشنهادها و تخفیف های ما زودتر از بقیه با خبر شوید!

نماد ها

سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

ورود به سایت