3 ویزگی مهم پاتیل قنادی
پاتیل ضروری ترین ظرف قنادی و رستوران
پاتیل انولع مختلفی داره که شما بر اساس نوع کاربردی که قراره ازش داشته باشین باید مناسب ترین پلتیل رو انتخاب کنید ، در این مقاله سه ویزگی مهم پاتیل رو با هم بررسی میکنیم .
1- ضخامت پاتیل
در بسیاری از قنادی ها و آشپزخانه ها پاتیلیل نیاز است کهنیاز به حرارت ندارد و صرفا جهت نگهداری باید از آن استفاده شود ، در این موارد شما باید از پاتیل استیل به ضخامت 1 میلی متر استفاده کنید و نیاز به پاتیل با ضخامت های بالا و قیمت بالا ندارید.
2-جنس ورق پاتیل
اگر شما به پاتیلی نیاز دارید که در مقابل حرارت مقاومت داشته باشد باید از پاتیل با ضخامت 2 میلی متر استفده کنید. بهترین جنس پاتیل ورق استیل نگیر است که اکثرا قنادها و حلیم پزی ها از آن استفاده میکنند.
3-کار خاص ، تجهیزات خاص میخواد
بسته به نوع کار به پاتیل متناسب به همان کار نیاز داریدگز و سوهان پزی ها از پاتیل 3 میلی متر و بالاتر باید استفاده کنند وگرنه با کوچکترین حرارت اضافه و بو کیفیت محصول از بین خواهد رفت و بدلیل مواد مصرفی گران قیمت ضرر زیادی را متحمل میشوید ( در جریان قیمت پسته که هستین !!!)
مشاوره از افراد با تجربه
البته پاتیل ها ضخامت های متفاوتی دارند از 75 تا به بالا و حرف هایی که زدیم همه مطلق نیست و گاهی شماره هایی هست که جواب کار شما رو میدهو نمیتونین حتما تاکید به شماره بگین و باید از فروشنده مشورت بگیرین.