4 نکته برای تاسیس قنادی
1- توجه به بازار هدف
مثلا شما توی کسب و کار خونگی خودتون از طریق ااینستاگرام با همه اقشار جامعه ارتباط داشتین اما وقتی مغازه میزنین در یک مکان خاص تنها نسبت به فرهنگ اون منطقه میتونین محصول بفروشین
2- توجه به قیمت
مثلا شاید شما در خانه خود یک نوع کوکی مخصوص یا کروسان با قیمت ویزه میفروختین اما این منطقه امکان خرید این نوع محصولات گران را ندارند ،پس باید سریعا محصول خود را نسبت به فرهنگ منطقه تغییر دهید
3-توجه به سرمایه خود
ترجیحا سه ماه اول تاسیس قنادی شما باید کلیه هزینه ها را داشته باشید تا بتوانید از جیب پرداخت کنید .
و اینکه تجهیزات حرفه ای از لحاظ سرمایه کاملا با تجهیزات خانگی متفاوت است پس این موضوع را نیز در نظر بگیرید
4- برنامه ریزی برای مشکلات پیش رو
اگر شما شروع به کسب و کار در حد حرفه ای میکنیدمسلما از لحاظ مجوزها و نظارت ها نوع کارتان متفاوت شده است پس باید صبور باشید و برای این نوع مسائل نیز چاره ای اندیشیده باشید.