در این مقاله شما را با فاکتورهایی برای راه اندازی کافه نان آشنا میکنیم که رعایت این نکات موجب پیشرفتشغلی شما خواهد شد .
– اولین نکته مکان مناسب است
مشتریان کافه نان ها اکثرا افرادی هستند که استفاده از چنین ماکن هایی برای آنها فرهنگ سازی شده ، پس باید در انتخاب محله مورد نظر دقت کنید.
– دومین مسئله خرید تجهیزات فانتزی است
تجهیزاتی مثل فر فانتزی بخاردار ، میکسر ، خمیرگیر و یا اسپیرال و محصولاتی که بسته به حرفه ای بودن یا میزان بودجه خودتان باید در نظر بگیرید. بهترین تجهیزات قابل تغغیر هستند و باید خروجی خود را از کار مشخص کنید و بدانید چه دیدگاهی از کار خود دارید.
– خقوق کارکنان
نکته بعدی حقوق کارکنان است چرا که میدانید نان هزینه زیادی ندارد و برای راه اندازی کافه نان باید هر کارفرماکاملا تحقیق کند که چه مبلغی برای کارکنان خود در نظر بگیرد تا دچار شکست نشود.
– موضوع بدی داشتن استراتژی است
کافه نان شما باید منوی متنوعی داشته باشد تا بتوانید به همه سلایق پاسخ دهید و یکمشتری جدید را به مشتری همیشهگی تبدیل کنید و از همه مهم تر برنامه ای برای بازاریابی و پیدا کردن مشتری جدید داشته باشید.